بیش از ۵۰٪ این ماده به تیتر تهیه کننده اسیدیته در نوشیدنی ها، ۲۰٪ در بقیه مواد غذایی، ۲۰٪ به جهت کاربردهای مواد شوینده و ۱۰٪ برای کاربردهای مربوطه به غیر از مواد غذایی مثل اثاثیه آرایشی، دارو و صنعت های شیمیایی به کارگیری می شود. حالا ما می خواهیم به تحلیل کاربرد اسید سیتریک بپردازیم و اطلاعاتی موثر درباره کاربرد همین ماده شیمیایی کسب کنیم؛ زیرا این ماده نقش مضاعف مهمی در ساخت مواد مصرفی ما داراست پس شناخت عمده آن می تواند به جهت ما مفید باشد. در بهبود اثر صابون ها و مواد شوینده لباس خشک کاربرد دارد. مواد غذایی و نوشیدنی تقریباً ۷۰٪ و محصولات دارویی و رژیم غذایی از ۲۰٪ از مکمل های ساخته شده از اسید سیتریک ، به کار گیری می کنند ، و ۱۰٪ باقی باقی مانده به مواد تمیز کننده ها ( شوینده ها ) اختصاص دارااست . از آنجایی که اسید سیتریک از تخمیر باکتری ها ساخته می گردد بعضی از محققان احساس می نمایند که هنگام تناول کردن غذاهایی که اسید سیتریک به آنها اضافه شده است، احتمال واکنش التهابی وجود دارد. اسید سیتریک هایی که به طور تصنعی ایجاد شده اند گزینه تایید سازمان بهداشت میباشند ولی بایستی بدانید که این تایید نه تنها تضمین صد در صدی ایمنی این ماده را نمی کند، بلکه حتی گزارشاتی وجود دارااست مبنی بر آنکه همین ماده سبب واکنش های آلرژیک و برخی بیماری ها شده است، در ضمن توجه داشته باشید که این واکنش های آلرژیک و بیماری ها بر اثر مصرف اسید سیتریک طبیعی دیده نشده است.البته ضرر های اسید سیتریک تصنعی و مصنوعی هنوز به ثابت علمی نرسیده است. در سال ۱۹۱۷ جیمز کوری شیمیدان غذایی آمریکایی کشف کرد که بعضی از گونههای قالب Aspergillus niger می تواند ایجاد کننده سیتریک اسید باشد و شرکت داروسازیpfizer دو سال آن گاه تولید صنعتی را حیاتی بهره گیری از همین طرز آغاز کرد و پس از آن نیزCitrique Belge در ۱۹۲۹اقدام به همین کار نمود. پس از خوردن و نوشیدن محصولات حاوی اسید سیتریک بایستی به جهت نگهداری از دندان ها، دهان خود را شست. شما می توانید از طریق شرکت های معتبری که در ادامه معرفی می شوند، با بهترین قیمت، اقدام به خرید کردن اسید سیتریک گزینه نظر خود نمایید. شما برای خرید کردن اسید سیتریک بهترین گزینه را کلیدی الگا شیمی در اختیار دارید. اهمیت این اکنون ایجاد میکروبی اسید سیتریک از حیث صنعتی با پیدا نکرد تا این‌که جنگ جهانی اولیه صادرات مرکبات ایتالیا را مختل کرد. در سال ۱۸۹۳ C.wehmer پی موفقیت که می اقتدار به وسیله یک سری واکنش های میکروبی مخمرها و پنیسیلیوم ها سیتریک اسید را از شکر اسید سیتریک آبدار فروش تهییه کرد. برای اشخاصی که هر نوع نگرانی در آیتم دقیقا چه جایی و همینطور هدایت در گزینه چگونگی استعمال از درباره ی اسید سیتریک ، شما احتمالا می توانید حساس ما در کاغذ وب تماس بگیرید.

ایندکسر