• غذاهای دریایی خام و پخته شده را از هم جدا نگه دارید تا از آلودگی متناوب باکتری ها جلوگیری شود.
• بعد از دست زدن به غذاهای دریایی خام ، چاقوها ، برش سطوح ، اسفنج ها و دستان خود را با آب گرم صابون بشویید.
• همیشه غذاهای دریایی را در یخچال نگهدارید
•مواد مرینیت را دور بیندازید. حاوی آبهای خام است که ممکن است باکتری ها را در خود جای دهد.
• هنگامی که ماریناد برای گزاف گزاری مورد نیاز است قبل از اضافه کردن غذاهای دریایی خام ، بخشی از آن را اضافه کنید.
آشپزی
• قاعده کلی 10 دقیقه در هر اینچ ضخامت ، در ضخیم ترین قسمت فیله یا استیک ، 400-450 درجه فارنهایت است.
• اگر ماهی در پوست перга ، فویل یا سس پخته شد ، 5 دقیقه به کل زمان پخت و پز اضافه کنید. .
• فیله هایی با ضخامت کمتر از 1/2 اینچ در هنگام پخت و پز نیازی به چرخش ندارند.
• ماهی به سرعت طبخ می شود. سبقت نگیرید.
• ماهی وقتی انجام می شود که گوشت مایع نباشد و هنگام آزمایش با یک چنگال به راحتی پوسته پوسته شود.
• در صورت عدم اضافه کردن مواد پرچرب ، ناهنجاری ، بخارپز کردن ، پخت ، جویدن گوشت ، سس کردن ، مایکروویو روشهای عالی پخت و پز کم چربی است.
• قبل از پخت و پز ، در سس سالاد موردعلاقه خود ، حاشیه نان کنید.
• آبگوشت ، پخت ، بخار یا مایکروویو ، سپس مکعب کنید و برای یک سالاد خوشمزه به ماکارونی یا سبزیجات سالاد اضافه کنید.
• با کره لیموترش و نمک چاشنی کباب کنید یا کباب کنید.
• از کباب کردن روغن برای جلوگیری از چسبیدن ماهی استفاده کنید.
• ماهی را با یک خرچنگ یا میگو پر کنید.
• ماهی باقی مانده را در قطعات شکسته به سالاد ، سوپ یا سس اضافه کنید. اینجا را مطالعه کنید.