ساخت اپلیکیشن اندروید برای سایت راه حل یکپارچه ای نیست
♦ اگر از تصمیم خودتان برای داشتن یک اپلیکیشن اندروید یا ios مطمئن هستید، شروع این کار را به بعد (مثلا بعد از راه اندازی و موفقیت سایتتان) موکول نکنید.
وقتی که طراحی و ساخت اپلیکیشن و وبسایت بصورت مجزا انجام می شوند، بعدها یکپارچه سازی این دو به آسانی امکان پذیر نیست و ممکن است هزینه و زمان قابل توجهی را به شما تحمیل کند. بعنوان نمونه ممکن است ثبت نام کاربران شما روی سایت انجام شده باشد و اپلیکیشن نیز باید یک سیستم ثبت نام مشابه آن داشته باشد و به دیتابیس کاربران قبلی متصل شود.
شرکت های حرفه ای مثل اسنپ یک سیستم یکپارچه را امتحان می کنند. به اینصورت که یک نسخه تحت وب از اپلیکیشن خود (اصطلاحات وب اپ) دارند که کاربران وبسایت با کلیک با روی آن می توانند به خدمات شرکت دسترسی داشته باشند. در اینصورت تمامی فعالیت ها و فرآیندهای عملیاتی کسب و کار روی نسخه های مختلف اپلیکیشن (اندروید، ios و وب) پیاده سازی می شود و مسائل مربوط به محتوا و معرفی شرکت روی وبسایت وردپرسی اجرا می شوند.
۱. واتساپ (Whatsapp)
یکی از برنامههای محبوب سیستمعامل اندروید پیامرسان واتساپ است. این در حالی است که واتساپ هنوز در حال تکامل و نتوانسته است کاربران زیادی در ایالات متحدهی آمریکا بهدست آورد. باوجوداین، واتساپ یکی از پیامرسانهای فوری پرطرفدار جهان شناخته میشود که از سال ۲۰۱۴ تاکنون و با قیمت ۱۹ میلیارد دلار، در مالکیت فیسبوک قرار دارد. اگر نمیخواهید از مسنجر فیسبوک استفاده کنید، میتوانید روی واتساپ بهعنوان گزینهای جانشین حساب کنید.
تعداد دانلود: ۵٫۸۷۵ میلیارد
۲. فیسبوک (Facebook)
قطعا تعجب آور نیست که نام فیسبوک را مجددا در فهرست بالا مشاهده کنیم. با اینکه استفادهنکردن از فیسبوک در بسیاری از شبکههای اجتماعی به ترند تبدیل شده است، بازهم شاهد رشد چشمگیر این شبکهی اجتماعی به مدیریت مارک زاکربرگ هستیم. بدون تردید میتوان فیسبوک را یکی از بهترین شبکههای اجتماعی معرفی کرد که برای دانلود و استفادهی کاربران در گوگل پلی دردسترس قرار دارد.
تعداد دانلود: ۵٫۴۷۸ میلیارد
لینک دانلود: Facebook
۳. فیسبوک مسنجر (Facebook Messanger)