[ad_1]

گرینداویک ، ایسلند

در یک گلخانه بزرگ و روشن در مزارع گدازه زیرزمینی ایسلند ، شاخه های اصلاح شده ژنتیکی یک غلات باستانی می توانند کلید غذای آینده باشند.

با استفاده از آب زمین گرمایی فراوان برای گرم کردن و خاکستر آتشفشانی به جای خاک ، شرکت بیوتکنولوژی ORF Genetics در اینجا جو تولید می کند تا “فاکتورهای رشد” – یکی از مهمترین و گرانترین مواد موجود در گوشت های آزمایشگاهی – تولید کند.

فروش گوشت های گیاهی در طی همه گیری با افزایش رژیم های غذایی به دلیل افزایش نگرانی در کشاورزی در کارخانه ، شرایط کار در کارخانه های فرآوری گوشت و سوions ظن وجود ارتباط احتمالی بین گوشت وحشی و COVID-19 ، فروش گوشت گیاهی افزایش یافت.

ORF و شرکت های دیگر امیدوارند که این بدان معناست که افراد بیشتری مایل به آزمایش گوشت قفس شده خود در سال آینده می شوند ، اما هزینه های زیاد و مصرف کنندگان مشکوک ممکن است “گوشت خالص” باشد. – همانطور که صنعت نوپا آنها را صدا می کند – برای پذیرش بیشتر طول می کشد.

بیورن اورور ، بنیانگذار و مدیر ارشد تحقیقات ORF ، به بنیاد تامسون رویترز در ریکیاویک ، پایتخت ایسلند گفت: “این فناوری – گرفتن سلول بنیادی و تبدیل آن به گوشت – تأثیر زیادی بر محیط زیست خواهد داشت.”

“زیرا در این صورت شما کاربری زمین را بسیار کاهش می دهید. و شما واقعاً میزان انتشار و مصرف آب را کاهش خواهید داد. … این امر همچنین تولید مواد غذایی محلی را بسیار آسان خواهد کرد. “

نگرانی بیشتر در مورد چنین مشکلاتی ممکن است باعث تقاضا برای سوسیس سویا ، همبرگر لوبیا و سایر گوشت های گیاهی در زمان محاصره ویروس کرونا شود.

به گفته سازمان غیردولتی م Goodسسه غذای خوب (GFI) ، که داده های شرکت تحقیقات بازار Nielsen را تجزیه و تحلیل می کند ، بین 21 مارس و 20 ژوئن ، فروش گوشت سبزیجات تازه در ایالات متحده هر هفته سه رقم نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

فروش گوشت سنتی تازه نیز در همین مدت افزایش یافت ، البته با سرعت بسیار کندتر.

ظهور ویروس کرونا و مستند The Game Changers ، در مورد ورزشکارانی که رژیم های گیاهی را دنبال می کنند ، معلم انگلیسی را ملانی دیوانی ترغیب کرده است تا به ریشه گیاه خواری خود برگردد.

خانم دیوانی که در نیوزیلند زندگی می کند گفت: “گزینه های کافی برای گوشت وجود دارد و فرزندانم نیز از این گزینه ها استفاده می کنند.”

بیدار شدن

در آسیا نیز یورومونیتور ، محقق بازار انتظار دارد که بازار گزینه های گیاهی – معمولاً بر اساس دانه های سویا یا سایر غلات یا حبوبات – در منطقه امسال 11.6 درصد رشد کند.

ایلین سیو ، مدیر عامل GFI در منطقه آسیا و اقیانوسیه گفت ، چین که 1.4 میلیارد نفر جمعیت آن می تواند تقاضای جهانی را تحت تأثیر قرار دهد ، با راه اندازی محصولات گیاهی محلی و بین المللی “یک سال خارق العاده” خواهد داشت. .

وی گفت ، این روند ایده خوبی برای کل بخش پروتئین جایگزین است ، از جمله شرکت هایی که سعی دارند گوشت گاو ، گوشت خوک ، مرغ و غذاهای دریایی را با تغذیه سلول های حیوانی در یک ظرف پتری و سپس در راکتورهای بزرگ زیستی شبیه آبجو تولید کنند.

هنوز هم ، برای بسیاری از مصرف کنندگان ، انتقال از همبرگرهای مبتنی بر سویا یا دانه های انبه به استیک یا غذاهای دریایی که از قفس های حیوانات رشد کرده اند ، یک جهش بیش از حد است.

بی میلی مصرف کننده تنها مانع پیشگامان گوشت گوشت نیست. آنها همچنین به تأیید مقررات احتیاج دارند و هزینه های تولید همچنان بالا است.

در گلخانه ORF در عصر فضا ، دانشمندان جو – یکی از اولین غلات کشت شده – را انتخاب کردند زیرا می تواند در شرایط سخت رشد کند و گرده افشانی نکند ، به این معنی که سویه های اصلاح شده ژنتیکی برای اهداف مختلف می توانند در کنار هم رشد کنند. شانه

دانه های جو برای تولید فاکتورهای رشد ، پروتئین هایی که رشد برخی از بافت ها را تحریک می کنند ، از جمله آنهایی که برای تولید مثل عضلات حیوانات و سلول های چربی لازم است ، مهندسی زیستی می کنند.

آقای اورور گفت این روش مقرون به صرفه است و تولید گوشت سلول کشت را در مقایسه با استفاده از فاکتورهای رشد از منابع مرسوم تری مانند باکتری E. coli یا بافت انسانی ، افزایش تولید می دهد.

وی با بیان اینکه هدف ما این است که این عوامل رشد را در دسترس قرار دهیم ، افزود: این شرکت در ابتدا روی فاکتورهای رشد گوشت گاو و گوشت خوک تمرکز داشت.

اگرچه هزینه تولید گوشت در آزمایشگاه به طرز چشمگیری کاهش یافته است ، اما همچنان مانع اصلی تولید انبوه هستند.

در سال 2013 ، هنگامی که اولین برگر آزمایشگاهی در جهان معرفی شد ، قیمت آن در حدود 300000 دلار بود. از آن زمان ، هزینه های تولید به طرز چشمگیری کاهش یافته و به حدود 50 دلار در هر پوند کاهش یافته است – که هنوز هم بسیار بیشتر از گوشت گاو با کیفیت بالا آرژانتین است.

فرصتی برای تغییر طولانی مدت

طرفداران گوشت رشد سلول اغلب به کاهش بالقوه انتشار گازهای گلخانه ای در مقایسه با دامپروری فشرده اشاره می کنند.

با این حال ، دیگران هشدار می دهند که تولید گوشت پرورشی برای اینکه بتواند یک گزینه مناسب برای آب و هوا باشد ، مجبور است مصرف انرژی را به حداقل برساند و از سوخت های فسیلی اجتناب کند.

طبق اعلام سازمان ملل ، در سطح جهان ، دامداری حدود 14.5 درصد از میزان انتشار گرمایش کره زمین را تشکیل می دهد و زمین های مورد استفاده برای کشاورزی عامل اصلی جنگل زدایی است.

نشخوارکنندگان مانند گاو ، گاومیش ، گوسفند و بز تولید اکسید نیتریک ، دی اکسید کربن و متان می کنند که گاز اصلی است که آنها به طور عمده از طریق آروغ زدن منتشر می کنند.

و از آنجا که بیماری همه گیر مردم را ترغیب می کند به توجه بیشتری به آنچه می خورند و نحوه تولید آن توجه کنند ، ممکن است فشار بیشتری بر مصرف کنندگان کشورهای ثروتمندی که در حال حاضر گوشت بیشتری مصرف می کنند بیش از میزان مورد نیاز برای کاهش مصرف آنها باشد.

در گزارش اخیر مطبوعات دانشگاه کمبریج آمده است: “اگر تغییرات فوری در رژیم غذایی ناشی از COVID-19 در طولانی مدت ادامه یابد ، با پرخوری گوشت احتمال احتمالی … ممکن است برطرف شود.”

علیرغم نشانه های تغییر در آگاهی مصرف کننده ، دانیل ونارد ، رئیس آزمایشگاه خرید بهتر آزمایشگاه موسسه جهانی منابع ، واقع در لندن ، یک اتاق فکر زیست محیطی ، نسبت به نگاه فراتر از تصویر گلگون حاصل از رشد فروش سبزیجات هشدار داد.

داده های GFI نشان می دهد که فروش گوشت نیز افزایش یافته است و از آنجا که گوشت پایه بسیار بالاتری دارد ، سهم بازار گوشت سبزیجات را از 1.5 درصد در اوایل مارس به 1.27 درصد در اوایل ماه مه کاهش می دهد. او

ریچارد هورسی ، یکی از نویسندگان کتاب Ugly Food: Neglected and Undercook ، کتاب غذاهای خوشمزه ، ارزان و پایدار ، گفت که وی شک دارد که جستجوی گوشت های جایگزین زمینه را برای یک رژیم غذایی سبز در سراسر جهان فراهم کند.

“بهتر است هر کسی ارتباط بیشتری با غذای خود داشته باشد یا گوشت خیلی کمتری بخورد.”

این داستان توسط بنیاد تامسون رویترز گزارش شده است.

[ad_2]

منبع: moshaver-news.ir