سبزی هایی نظیر گوجه فرنگی ، اسفناج ، کاهو و کرفس به مقدار متعددی به سولفات پتاسیم نیاز دارند. در جدول تحت به جهت انواع کشتها نحوه و میزان مصرف سولفات پتاسیم فرمولایف درج شده است. این کود امکان مصرف به جهت اشکال کشتهای زراعی و باغی را دارا است. ولی همین 2 ویژگی به شدت بر بر روی ارزش کل شده ی این فرآورده موثر است. گیاهی که با کمبود پتاسیم روبرو است، برگ های انتهایی اش زردرنگ شده و از لبه ها شروع به خشک شدن می­کنند، زیرا مواد غذایی به طورکامل به آن ها نمی رسد. از سوییدر بالاترین سطح تیمارها (100 کیلوگرم کود پتاسیم (K100) و 40 لیتر اسید هیومیک (H40)) بالاترین میزان وزن خیس وخشک در واحد مترمربع در برداشت نخستین ودوم تولیدگردید. تجزیه موادتشکیل دهنده غذایی ماکرو در گیاه نشان اعطا کرد که تیمارهای اعمال شده بر مقادیر فسفر ونیتروژن جذب شده اثر گذاری معنا دار نداشت ولی مقدار پتاسیم در تیمار H40×K100 از بقیه تیمارها بالاتر بود. میزان اسانس به دست آمده در دو تیمار (H20×K100) و (H40×K100) از سایر تیمارها عمده وبا سایر سطوح تیماری اختلاف مفهوم دار نشان داد. از دیگر تاثیرات این ماده بر گیاهان می توان به ارتقا مقاوت گیاه به شوری و خشکی خاک اشاره کرد علاوه بر آن مقاومت نسبت به بیماری و آفات و خوابیدگی غلات از دیگر تاثیرات کلیدی این ماده می باشد. پس بهترین دوران مصرف آن قبل از کشت محصولات است. گیاهان تیره غلات چیزی در حدود 100 گرم پتاسیم از خاک می توانند جذب کنند و همین عنصر اثرات مطلوبی در ثبات گیاه، تلقیح بهتر، افزایش مقاومت در برابر بیماری و آفات و رویش و نمو این مدل گیاهان می شود. اگرچه در میهن ما به جهت تامین سولفات پتاسیم خالص آیتم نیاز کشاورزان، سولفات پتاسیم صنعتی را خالص سازی می کنند. سولفات پتاسیم غالبا از واکنش کلرید پتاسیم با اسید سولفوریک ساخت می شود ولی در ایران برای تامین سولفات پتاسیم خالص گزینه نیاز کشاورزان، سولفات پتاسیم صنعتی را خالص سازی می کنند. درصورتیکه شما همین مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد سولفات پتاسیم خوراکی بدست آورید به تارنما ما مراجعه کنید.

ایندکسر