دانلود فیلم سینمایی زودپز

دانلود فیلم زودپز️ نوید محمدزاده با لینک مستقیم ویجی وب

او پس از دو سال تمرین و کسب تجربه در تئاتر در این نمایش به ایفای نقش پرداخت. محسن تنابنده در سال ۱۳۷۴ با حضور در تئاتر، گام در عرصه هنر گذاشت و پس از کسب تجربه در این حوزه، در سال ۱۳۸۲ با بازی در فیلم “دانه‌های ریز برف” به دنیای سینما و تلویزیون راه یافت. تنابنده با هنرنمایی‌های چشمگیر خود در فیلم‌های مختلف، توانایی‌های خود را به‌عنوان یک بازیگر توانمند به اثبات رساند.

"زودپز" نخستین ساخته او پس از چند سال دوری از عرصه فیلمسازی به شمار می‌آید و به نظر می‌رسد که او قصد دارد با این اثر، خاطرات خوش فیلم‌های قبلی خود را زنده کند. در فیلم سینمایی «زودپز»، نوید محمدزاده و محسن تنابنده، دو بازیگر محبوب سینمای ایران برای اولین بار با هم همکاری می‌کنند. نوید محمدزاده که بیشتر برای ایفای نقش‌های دراماتیک شناخته می‌شود، در این فیلم برای نخستین بار در ژانر کمدی بازی می‌کند.

اگر روی اثر متمرکز شویم، می‌بینیم که این دو نفر هیچ‌چیز جدیدی ایجاد نمی‌کنند و صرفاً می‌خواهند فروش فیلم را بالا بیاورند. محوریت داستان حول شخصیت «سیروس» و باجناقش «شاهین» است که پس از انقلاب، با فعالیت‌های کوچک و خلاف‌گونه مانند فروش نوارهای VHS و سایر اقلام غیرقانونی، به گذران زندگی می‌پردازند. گلاره عباسی در نقش خانم رکابی ، همان زن بخت برگشته‌ای که قدرت صیغه اش کرده و سفته‌هایش را پس نمیدهد .

به هر حال آنچه که رامبد جوان ساخته است، با وجود تمام ضعف‌ها، در میان کمدی‌هایی که در چند سال اخیر ساخته شده‌اند، فیلم به مراتب ارزشمندتری است. کمدی جدید «رامبد»، یک زوج کاملاً جدید را به دنیای سینما معرفی می‌کند؛ اما این زوج تنها بازیگران متفاوتی دارند. «محسن تنابنده» با همان اکت «نقی معمولی» و «نوید محمدزاده» با حرکات «جواد عزتی» در آثار کمدی اخیرش ظاهر می‌شوند. جلوه‌های ویژه قابل قبول، فیلمبرداری و نورپردازی موفق و… کیفیات فنی فیلم جوان را بسیار جالب توجه کرده است. فیلم زودپز از نظر تولید، یکی از فیلم‌های کمدی مهم و موفق چند سال اخیر سینمای ایران است که همین مسئله می‌تواند برای ما حجتی باشد که فیلم را لااقل برای احترام به کیفیت تولید آن هم که شده مورد توجه قرار بدهیم. اولین تجربه بازیگری روزبه حصاری به سال 1389 و حضور در نمایش “بالاخره این زندگی مال کیه” به کارگردانی اشکان خیل‌نژاد برمی‌گردد.

محسن تنابنده که این روزها درگیر تولید فصل هفتم سریال پایتخت برای نوروز ۱۴۰۴ است پیش از این برای فیلیمو سریال رهایم کن را بازی کرد که با استقبال خوب مخاطبان همراه شد. اجزا پرداخت دقیق ندارند و در مجموع انرژی زیادی در این فیلم دچار هدررفت شده است که به نظر می‌رسد رامبد جوان با قدری امعان نظر می‌توانست بهره بهتری از این انرژی بگیرد. رامبد جوان کارگردانی آثاری چون گم‌گشته، نشانی، مسافران، توطئه فامیلی، نگار، قانون مورفی، پسر آدم دختر حوا، ورود آقایان ممنوع، اسپاگتی در هشت دقیقه و… را در کارنامه هنری خود دارد. در پایان باید گفت که فیلم زودپز با وجود اینکه به هیچ عنوان فیلم جدی و دارای ارزش ویژه‌ای نیست، ارزش دیدن دارد. چنان که گفته شد در بهترین حالت می‌توان زودپز را یک فیلم میان‌مایه در نظر گرفت که از فیلم‌های هم‌رده‌اش جلوتر است.

فیلم عصبانی نیستم آقای محمدزاده را به شهرت رساند و راه را برای او باز کرد. او تا کنون دوبار برنده سیمرغ بلورین شده است و آثار مشهوری در کارنامه خود دارد. نوید محمدزاده اصولا در آثار درام حضور پیدا می‌کرد و زودپز اولین قدم دیده شده او به سمت کمدی است. فیلم‌های لانتوری، متری شیش و نیم، خفگی، ابد و یک روز، خشم و هیاهو، بدون تاریخ، بدون امضا، مغزهای کوچک زنگ‌زده، سرخ‌پوست و سریال‌های قورباغه و جنگل آسفالت از آثار مشهور این هنرپیشه هستند. فیلم زودپز یکی از آثار کمدی سینمای ایران در سال 1403 به کارگردانی رامبد جوان است که پس از اکران در همان هفته‌های اول با استقبال کم‌نظیری روبه‌رو شد.

این برنامه سرگرم‌کننده و پرمخاطب که با ایده‌پردازی و اجرای خلاقانه جوان همراه بود، به‌سرعت به یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های تلویزیون ایران تبدیل شد و تا چندین فصل ادامه پیدا کرد. این فیلم یک کمدی دهه شصتی است و باتوجه‌به سابقه رامبد جوان در ساخت کمدی‌های پرفروش مانند پسر آدم، دختر حوا و ورود آقایان ممنوع، انتظار می‌رود که زودپز نیز در گیشه سال آینده موفقیت چشمگیری داشته باشد. در نقد فیلم زودپز به بررسی برخی از نکات مهم این اثر خواهیم پرداخت و نگاه طنازانه‌ی خشک اثر جدید «رامبد جوان» را مورد تحلیل قرار می‌دهد.

اما گریز از کلیشه‌ها به تنهایی برای این که فیلمی را فیلم خوبی قلمداد بکنیم، کافی نیست. فیلم سینمایی کمدی «زودپز» از چهارشنبه ۱۱ مهر روی پرده سینما می‌رود؛ و پیش‌بینی می‌شود تبدیل به یکی از رکوردداران فروش و مخاطب سینمای ایران شود. فیلمی کمدی که حاصل همکاری آقایان جوان و تنابنده است و فروش موفقی داشته است. آیا شما این فیلم را تماشا کرده‌اید؟ چقدر از آن راضی بودید؟ لطفا نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید. فیلم زودپز با تهیه‌کنندگی «منصور سهراب‌پور» و بهره‌گیری از بازیگران برجسته‌ای همچون «تنابنده» و «محمدزاده»، در فضایی کمدی و اجتماعی روایتگر داستانی است که در دهه 60 اتفاق می‌افتد. این تراژدی در حالی رخ می‌دهد که خانواده در دل یکی از سخت‌ترین دوران‌های جنگ ایران و عراق قرار دارند.

این فیلم اولین تجربه نوید محمدزاده در یک نقش کمدی محسوب می‌شود با داستانی است که رنگ‌بوی نوستالژی دارد. در سال 1392، حصاری با بازی در نقشی کوتاه در فیلم “امروز” به کارگردانی رضا میرکریمی، اولین تجربه سینمایی خود را رقم زد. همچنین در همین سال، با بازی در سریال “یادآوری” به کارگردانی حجت قاسم‌زاده اصل به عرصه تلویزیون قدم گذاشت و اولین نقش تلویزیونی خود را تجربه کرد. بازیگری هر کدام به صورت تکی، شاید خوب از آب در بیاید، اما اگر به صورت زوج در نظر بگیریم، این یک اشتباه بزرگ از «رامبد جوان» بود.

این بازیگر در جشنواره‌های ونیز و بلگراد خوش درخشیده و نام خود را در میان هنرمندان برجسته جهان ثبت کرده است؛ اما شهرت اصلی این هنرمند، به‌واسطه ایفای نقش “نقی معمولی” در سریال محبوب ایرانی پایتخت به‌دست آمده است. او با بازی در این سریال، به یکی از محبوب‌ترین چهره‌های تلویزیون ایران تبدیل شد و در قلب مخاطبان جایگاهی ویژه پیدا کرد. با بررسی بیوگرافی محسن تنابنده به وضوح می‌توان مسیر موفقیت‌های او را در بازیگری، نویسندگی و کارگردانی مشاهده کرد؛ از سریال‌های پربیننده تا فیلم‌های موفق سینمایی، تنابنده در هر قدم به موفقیت‌های تازه‌ای دست یافته است. زودپز روایتی طنزآمیز و درعین‌حال تلخ از دوران جنگ ایران و عراق است که در سال 1367 و در بحبوحه موشک‌باران‌های تهران رخ می‌دهد.

این بازیگر دو بار پیاپی برای نقش‌آفرینی‌هایش در «ابد و یک روز» در سال ۱۳۹۴ و «بدون تاریخ، بدون امضا» در سال ۱۳۹۵ موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شده است. فعالیت حرفه‌ای او در عرصه بازیگری از سال ۱۳۷۴، یک سال قبل از ورود به دانشگاه، با ایفای نقش در نمایش‌های «بارعام» و «جریان عصبی» آغاز شد که هر دو اثر توسط حسن وارسته نوشته و کارگردانی شده بودند. پس از تجربه چند نقش در تئاتر با این کارگردان، تنابنده در سال ۱۳۸۲ با بازی در فیلم «دانه‌های ریز برف» به کارگردانی علیرضا امینی وارد سینما شد. در طول دوران حرفه‌ای خود، او علاوه بر بازیگری، در زمینه نویسندگی و بازیگردانی نیز فعالیت داشته است. در مجموع نمرات فیلم سینمایی زودپز قابل قبول هستند، فیلم ریتم و لحن خود را حفظ می‌کند، خسته کننده نیست و موضوع تقریبا نویی دارد اما نه از رامبد جوان و نه محسن تنابنده فیلمی در این سطح انتظار نمی‌رفت.

هزاران هزار داستان و خط زمانی وجود دارند که می‌شود از آن‌ها کمدی سورئال ساخت. فیلمنامه فیلم زودپز بسیار آبکی است و همه‌چیز در آن تصادفی رقم می‌خورد. هیچ‌چیز برنامه‌ریزی شده توسط دو فرد بزرگسال در این اثر وجود ندارد و این معضلی است که سینمای کمدی ایران به آن دچار است. محسن تنابنده در نقش سیروس ، داماد بزرگ قدرت که زرنگ _ حقه باز و مغز متفکر ماجرا است .

شیرین اسماعیلی در نقش مهری‌ ، برادر زاده قدرت که یک خواهر رزمنده است و در پایگاه محل فعالیت زیادی دارد به عبارتی تنها عضو سربه راه خانواده همین خواهر مهری است. در این شرایط بحرانی، فاجعه‌ای ناگهانی زندگی این خانواده را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. زودپز منزل که به‌دلیل نقص فنی و یا انفجار ناشی از موشک‌باران می‌ترکد، جان پدر خانواده را می‌گیرد. نظر شما درباره‌ی مطلب نقد فیلم زودپز چه بود؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با فیگار و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید. فیلمنامه ضعیف و شخصیت‌پردازی ناقص نیز از نقاط منفی فیلم محسوب می‌شوند.

داستان فیلم تقریبا نو است و هم هیجان خوبی دارد و هم مخاطب را مشتاق به دیدن ادامه ماجرا می‌کند. در حقیقت در کل زمان فیلم که از قضا فیلمی بلند نیز است، مخاطب حوصله‌اش سر نمی‌رود و حوادث تکراری نمی‌بیند. البته چاشنی‌های درام فیلم خصوصا در صحنه بیمارستان فیلم، قابل تامل هستند. وقتی ورود آقایان ممنوع رامبد جوان را به خاطر می‌آوریم و به یاد قلم قوی محسن تنابنده می‌افتیم، قطعا انتظارمان از زودپز بسیار بالا می‌رود. اما آیا این اثر توانست انتظارات مخاطب را برآورده کند؟ در پاسخ قطعا باید بگوییم خیر. در واقع اولین نکته‌ای که قبل از دیدن زودپز باید به آن دقت کنید، پایین‌ آوردن انتظار خود است.

در نهایت دیدن هم جنازه رو دستشون داره بو میکنه هم نمیشه شهید جاش بزنن ، خب آدم حروم و خور کثیفی بوده دیگه باید توی فیلم اینو نشون بدن که شهادت لیاقت میخواسته. روزبه حصادی در نقش برادر صائبی ، یکی از بسیجی‌های پایگاه محل که عاشق خواهر مهری است . ساقی حاجی پور در نقش مرضیه همسر شاهین ، دوقلو باردار است و پابه ماه است .

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم. خداوند به هر پرنده‌ای دانه‌ می‌دهد ولی آنرا داخل لانه اش قرار نمی‌دهد. تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به  بازیگر نیوز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. ما در فیگار سعی می‌کنیم با همین جهان بینی، از سینما، گیم و هنر برای خلق لحظات لذت‌بخش استفاده کنیم. تحریریه فیگار آخرین رویدادهای هنر و سرگرمی را پوشش می‌دهد و آنها را با شما با اشتراک می‌گذارد. سبزمدیا با هدف انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد طبق قوانین کشور عزیزمان فعالیت میکند.

تمام بار کمدی فیلم روی «محسن تنابنده» است و من به عنوان مخاطب، فقط به سکانس‌هایی که او در آنجا بود (آن هم به صورت محدود) خندیدم. فیلم زودپز، جدیدترین ساخته «رامبد جوان»، پس از چند سال فاصله از عرصه فیلمسازی، توجه بسیاری از علاقه‌مندان به سینمای کمدی ایران را به خود جلب کرده است. زودپز به عنوان یکی از فیلم‌های کمدی-تراژیک ایرانی، نگاهی متفاوت به دوران جنگ ایران و عراق دارد. کارگردان، رامبد جوان، با استفاده از فضاهای داخلی و خانوادگی و در عین حال قرار دادن شخصیت‌ها در بطن یک جنگ، تلاش کرد تا تقابل زندگی و جنگ را به تصویر بکشد.

آنها به دنبال آن هستند که قدرت را شهید یکی از بمب‌باران‌های تهران معرفی کنند و از این موضوع سو‌استفاده کنند. به نظر می‌رسد وابستگی فیلمسازان به خاطره بازی با دهه شصت سوژه جذابی را به دست آن‌ها می‌دهد تا بتوانند در حال و هوای آن روزها بیشتر سرک بکشند. با وجود این که در نهایت امر بازیگران فیلم زودپز در هیچ یک از لحظات این فیلم ما را به وجد نمی‌آورند، اما می‌توان با اندکی اغماض، عملکرد موفقی برای بازیگران این فیلم در نظر گرفت. همانطور که گفته شد، از کوتاهی دیگران است که دیوار رامبد جوان  بلند به نظر می‌رسد. در سینمایی که فیلم‌هایی مثل مفت‌بر و فسیل و پول و پارتی و هفتاد سی در آن ساخته می‌شوند، فیلم زودپز را می‌توان فیلم موفقی در نظر گرفت. زودپز به خودی خود چندان فیلم مهم و دارای ارزش هنری‌ای به حساب نمی‌آید؛ این فیلم بیشتر ارزشش را از مقایسه با ساخته‌های هم‌رده‌اش به دست می‌آورد و صدالبته که این مسئله جای تاسف دارد.

بمباران‌های پی‌درپی و شرایط ناگوار جنگ، بر زندگی خانواده سایه افکنده و فضای فیلم را با حس تلخی و اضطراب پر کرده است. در عین حال، عناصر کمدی که به شکل ماهرانه‌ای در داستان گنجانده شده، از شدت تراژدی می‌کاهد و لحظاتی شاد و خنده‌آور را برای بینندگان فراهم می‌کند. این میان‌مایگی در تک‌تک اجزا این فیلم جاری و ساری است و به جز مسائل مربوط به تولید که ذکر آنها پیشتر نیز رفت، در بقیه موارد هم حرفی برای گفتن دارد و هم نه.

فیلم زودپز در دوران جنگ ایران و عراق و در جریان موشکباران تهران در سال ۱۳۶۷ رخ می‌دهد. داستان با خانواده‌ای آغاز می‌شود که در یک روز عادی، درگیر یک حادثه غیرمنتظره و تراژیک می‌شوند. داستان این فیلم سینمایی در دهه شصت می‌گذرد، این فیلم روایتگر داستان زندگی سه دوست است که بعد از ترکیدن یک زودپز در محله‌ای قدیمی و مجروح شدنشان ماجرا‌هایی جالب را برایشان رقم می‌زند. عباسی، تحصیلات خود را در دانشکده هنر و معماری آغاز کرد و پس از آن، به کارگاه آزاد بازیگری رفت و زیر نظر استاد امین تارخ آموزش دید. او با گذراندن دوره‌های مختلف و کسب تجربه در تئاتر، سینما و تلویزیون، به سرعت در این عرصه رشد کرد و به‌عنوان یکی از بازیگران توانمند شناخته شد.

فروش این فیلم در هفته‌های اول خود بسیار عالی بوده است و احتمالا گیشه را حسابی راضی کند. اگر قصد تماشای این اثر را دارید، بدانید ارزش یکبار تماشا را دارد اما فیلمی ماندگار مانند ورود آقایان ممنوع نیست. فیلم زودپز به‌رغم تلاش‌های «رامبد جوان» برای ارائه یک کمدی متفاوت، نتوانسته انتظارات را برآورده کند. زوج «محسن تنابنده» و «نوید محمدزاده» در فیلم فاقد تازگی و هماهنگی لازم هستند و بیشتر به تکرار نقش‌های پیشین خود پرداخته‌اند. او آنقدر به دنبال بال و پر دادن داستان کمدی خود در بطن داستان فیلم بود که مهم‌ترین شخصیت فیلم را که «گلاره عباسی» نقش او را بازی می‌کند، در پایان اثر به هیچ هدفی نمی‌رسد.

حال شاهین که همیشه در خرابکاری‌ها همراه سیروس است، سر می‌رسد و پس از فهمیدن اینکه قدرت مرده تصمیم می‌گیرند تا از مرگ او به نوایی برسند. برای اطلاع از آخرین اخبار سینمای جهان، می‌توانید به بخش اخبار سینما و تلویزیون و برای دانلود فیلم‌ها و سریال‌های روز دنیا به کانال تلگرامی فیگار مراجعه کنید. محمود جعفری در نقش قدرت ،پدر زن سیروس و شاهین که در شرایط جنگی سال ۶۷ دست به احتکار برنج و روغن زده و نزول خوری هم میکند . نوید محمد زاده در نقشِ شاهین صولتی ، داماد دوم خانواده که کمی احمق است و بازیچه دست باجناقش میشود . همسرش مرضیه دوقلو باردار و پا به ماه است ، او هم در خانه پدرزنش زندگی میکند ولی برخلاف سیروس رابطه بهتری با پدرزنش دارد.

سریال در مورد ۲ باجناق در سال ۱۳۶۷ روایت میشود.سکانس اول با رقص هندی گروهی در بیابان شروع میشود که سیروس و شاهین هم جزو رقصنده ها هستند . نوید محمدزاده نیز که به نظر می‌رسد اولین نقش کمدی را از او شاهد باشیم سال گذشته با فیلم آکتور از فیلیمو مهمان خانه‌های مخاطبان بود و البته سریال جنگل آسفالت نیز با بازی او در نمایش خانگی پخش شد. جوان که آخرین ساخته او نگار در سال ۹۸ اکران شد پس از آن با ساخت مجموعه خندوانه و سریال مردم معمولی برای فیلیمو به فعالیتش ادامه داد و حالا قرار است با فیلم زودپز دوباره خاطرات خوش فیلم‌های قبلی‌اش را زنده کند. محسن تنابنده علاوه بر بازی در این فیلم «زودپز» سرپرست نویسندگان نیز است و این موضوع بیشتر نوید یک کمدی پرفروش و خانوادگی را به مخاطب می‌دهد. نویسنده «زودپز» مهدی نادری است و بازنویسی نهایی فیلمنامه را ابوالفضل کاهانی انجام داده است.

حالا شاهد ماجرای مرگ قدرت بوده و میخواهد کاسه و کوزه های سیروس و شاهین را بهم بریزد. سیروس، پدر خانواده، در حال آماده کردن غذا با یک زودپز است که ناگهان زودپز منفجر می‌شود. زودپز نسبت به آثار دیگر شاید ابتذال کمتری داشته باشد اما برخی از دیالوگ‌های آن یا نگاه‌ها و لفظ‌هایی که در آن به کار برده می‌‌شود، شاید چندان جالب نباشد. این فیلم حتی رده‌بندی سنی ندارد و از نوجوان تا گاها کودک برای تماشای آن به سینما برده می‌شوند. با فوت ناگهانی پدر، دو داماد خانواده که هریک به دنبال منافع خود هستند، نقشه‌ای عجیب و غافلگیرکننده را طراحی می‌کنند.

از دیگر آثار این هنرپیشه به فیلم‌های امروز، ماهور، شوماه، ستون سریال‌های تاریکی شب، روشنایی روز، سلام آقای مدیر و آهوی من مارال باید اشاره کنیم. شاید بتوان رامبد جوان را سردمدار ساخت سریال‌های مناسبتی برای ماه مبارک رمضان دانست. او که همواره علاقه دارد جزو اولین‌های حرفه خودش باشد با ساخت برنامه گفت‌وگو محور و جنگ خندوانه نزدیک به یک دهه با مخاطبان از طریق تلویزیون ارتباط برقرار کند. در ماجراهای سال ۱۴۰۱ و برخی تسویه حساب‌های شخصی مدیران تلویزیون با هنرمندان رامبد جوان دیگر نتوانست در تلویزیون فعالیت کند و بعد از مدتی دوری از سینما با ساخت فیلم زودپز دوباره به عرصه سینما و فیلمسازی بازگشت. محمود جعفری (زاده ۸ مهر ۱۳۳۲ در تهران) بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی است. او فعالیت بازیگری خود را از سال ۱۳۵۰ به عنوان یکی از بنیان‌گذاران گروه تئاتر کوچ آغاز کرد و ورود به سینما را از سال ۱۳۵۲ با فیلم «قیامت» به کارگردانی هوشنگ حسامی تجربه کرد.

باشگاه فیلم‌بازها و سریال‌بین‌های حرفه‌ای؛ فیلیموشات جایی است که فرصت بیشتری برای خواندن و تأمل درباره فیلم‌ها و سریال‌ها داریم. قصد داریم منبع خبرها، گفت‌وگوها، گزارش‌ها و نقدهای مربوط به محصول‌های فیلیمو باشیم.

شروع کارگردانی او به سریال «آرزوی پر دردسر» در سال ۱۳۷۴ برمی‌گردد که نویسندگی آن بر عهده فرهاد توحیدی بود. محسن تنابنده بازیگر، نویسنده و کارگردان اهل ایران متولد 26 فروردین 1354 است. او با تئاتر فعالیت خود را شروع کرد و از دهه هشتاد مقابل دوربین ظاهر شد.

به‌دلیل شغل پدر، خانواده تنابنده مدتی را در پیکان شهر زندگی کردند و سپس به اسلامشهر منتقل شدند و در حاشیه تهران ساکن شدند. محسن تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در اسلامشهر گذراند و در نهایت در رشته بازیگری فارغ‌التحصیل شد. داستان فیلم در دهه ۶۰ می‌گذرد و ماجرای سه دوست است که بعد از ترکیدن زودپز در محله قدیمی‌شان اتفاق‌های عجیب و غریبی برایشان می‌افتد. به نظر می‌رسد وابستگی فیلمسازان به خاطره بازی با دهه شصت سوژه جذابی را به دست آنها می‌دهد تا بتوانند در حال و هوای آن روز‌ها بیشتر سرک بکشند.