افزایش سرعت لود سایت با ابزارهای رایگان
افزایش سرعت سایت وردپرس راهنمای جامع و کامل
این ابزار نتایج را از A تا F رتبه بندی میکند و شامل اطلاعاتی نظیر فشرده سازی، TTFB، حافظه پنهان، نمودارهای آبشار و سایر موارد دیگر برای سرعت بارگذاری سایتها میشود. نمیتوان حجم دقیقی برای عکسهای یک وبسایت تعیین کرد و هیچ قانونی برای حدود حجم وجود ندارد. زمانی که سرعت اینترنت در کل پایین بود قطعا بهتر هم بوده که شما از عکسهایی با حجم پایینتر استفاده کنید. اگر قصد دارید محصولی بفروشید پس ارزش دارد که عکس را با کیفیت بالاتری در سایت قرار دهید تا توجه کاربر جلب شود. برای کاهش حجم عکس میتوان هنگام خروجی گرفتن از فتوشاپ این کار را انجام دارد و هم سایتهای مثل tinypng این کار را برای شما انجام میدهند.
این افزونه هم نسخه رایگان دارد که می توانید از اینجا یا مخزن وردپرس روی سایت خود نصب کنید و افزونه پرمیوم نیز با تمام قابلیت ها نیز موجودست. استفاده از ابزارهای رایگان سئو میتواند تأثیر بزرگی بر بهبود رتبه سایت شما در موتورهای جستجو داشته باشد. خوبی که ابزار واکاوی صفحه داره اینکه رایگان هست و کاملا متناسب با کاربر ایرانی طراحی شده و زبان خطاها فارسی هست. جدا از موارد اشاره شده شما میتونید از طریق مکان ایران سایت خودتون رو از نظر سرعت مورد بررسی قرار بدید که در هیچ کدوم از ابزارهای دیگه چنین موردی وجود نداره. این که چقدر طول می کشه صدای کاربر به گوش سرور برسه و به درخواست کاربر پاسخ بده رو میگن TTFB که یکی از فاکتورهای مهم از نظر ابزار سرعت سایت ها محسوب میشه. سرور وب سایت ها توانایی دارند داده های ارسالی به کاربر را فشرده سازی کنند تا حجم آن کاهش پیدا کند.
بنابراین اگر شما صاحب یک سایت وردپرسی رو روبه رشدی هستید و نیاز به منابع مصرفی بیشتری دارید، میتوانید به جای استفاده از هاستهای معمولی، با خرید هاست پرسرعت مخصوص وردپرس، سرعت بهتری را تجربه کنید. البته در صورتی که مسئله مالی برای شما اولویت ندارد، بهتر است از سرورهای اختصاصی و یا مجازی استفاده کنید تا با در اختیار گرفتن منابع قویتر و اختصاصی دیگر نگران افزایش ترافیک سایتتان نباشید. در ادامه چند سرویس دهنده محبوب هاست را معرفی کردیم تا بتوانید بهتر در این مورد تصمیم بگیرید. پلاگین ها (Plugin) یا افزونه ها، یکی از مهم ترین ویژگی های وردپرس هستند که با استفاده از آن ها می توانید امکانات فراوانی را به سایت خود اضافه کنید. در اینجا بهترین افزونه ها برای افزایش سرعت لود سایت وردپرسی را معرفی خواهیم نمود. این افزونه های افزایش سرعت لود قدرتمند میتواند بهسادگی تغییر کند و برای بهینهسازی با افزونههایی مثل ووکامرس خود را تطبیق دهد.
اگر فرصت کافی برای مطالعه این مطلب را ندارید، پادکست زیر را گوش دهید. براساس تحقیقات، فعالسازی کش میتواند زمان بارگذاری را برای کاربران بازگشتی تا ۳۰٪ کاهش دهد. پلاگینهایی مانند WP Super Cache یا W3 Total Cache برای سایتهای وردپرسی ابزارهای مناسبی برای این منظور هستند. برای اینکه سایت شما مانند فلش، سریع و کارآمد در دنیای وب بدرخشد، نیاز است گامهایی هوشمندانه بردارید. طبق گزارش گوگل، بیش از ۵۰٪ کاربران موبایل سایتهایی را که در کمتر از ۳ ثانیه بارگذاری نمیشوند، ترک میکنند. حال، بیایید ببینیم چگونه میتوان این چالش را به فرصتی برای بهبود تبدیل کرد.
افزونه WP Super Cache مثل موارد 1 تا 5 پکیج کامل نیست؛ اما به صورت تخصصی روی کش کردن سایت کار میکنه. همه این موارد باعث شده که W3TC به یکی از بهترین افزونه های افزایش سرعت وردپرس تبدیل بشه. برای دانلود رایگان افزونه افزایش سرعت سایت W3 total cache میتونید از لینک زیر استفاده کنید. در این گزارش جزئیاتی در خصوص بارگذاری محتوا، آنالیز تصاویر، مرور عملکرد، اسکرین شاتها و خلاصه کلی ارائه می شود. یکی از امکانات جالب این ابزار تست سرعت سایت، دکمه Re-Run The test است. قبل از آن که به معرفی بهترین ابزارهای تست سرعت سایت بپردازیم، لازم است به خوبی با این مفهوم آشنا شوید.
این یک سیستم به صورت آنلاین برای اندازهگیری سرعت وبسایت است که بسیار کاربردی میباشد. ابزاری است که استفاده از آن بسیار آسان است و نیازی به حرفهای بودن ندارد. به همین دلیل یک ابزار پرطرفدار است که هر وبسمتری ترجیح میدهد از آن استفاده کند. در گزارشاتی که در بخش Core web vitals سرعت سایت را همانند ابزار گوگل PageSpeed اندازهگیری میکند. این ابزار، سرعت را به سه شکل ضعیف، خوب و نیاز به بهینهسازی نمایش میدهد.
Page Rules یکی از قابلیتهای مفید کلودفلر است که به شما امکان میدهد قوانین سفارشی برای صفحات خاص سایت خود تنظیم کنید. به عنوان مثال، میتوانید کش را برای صفحات استاتیک مانند تصاویر و فایلهای CSS فعال کنید، اما برای صفحات پویا مانند داشبورد وردپرس غیرفعال باشد. Cloudflare چندین پلن مختلف ارائه میدهد که شامل گزینههای رایگان و پولی است. پلن رایگان شامل بسیاری از قابلیتهای اساسی است، اما پلنهای پولی امکانات بیشتری نظیر تحلیلهای پیشرفته، بهینهسازی تصاویر و فشردهسازی محتوا را ارائه میدهند. میزبان سایت یا (Hosting) یکی از مهم ترین عوامل در سرعت سایت شما است که میزبانی سایت شما را در وب به عهده دارد. حداکثر سعی کنید از هاست داخلی برای سایت خود استفاده کنید، زیرا اگر همهی کاربران سایت شما ایرانی باشند نیازی به استفاده از هاست خارجی نیست.
اگر این را به تعویق بیندازید، رباتهای گوگل، با خزش در این صفحات بیارزش موجب کاهش اعتبار سایت میشوند. میزان تاثیر گذاری با درصد مشخص شده و در نهایت پس از یک محاسبه کلی، PageSpeed Insights عددی از ۱ تا ۱۰۰ به شما گزارش میدهد که همان نمره سرعت وب سایت است و هرچه بیشتر باشد بهتر است. این نمره برای دستگاههای مختلف مانند تلفن همراه و رایانههای شخصی جدا از هم گزارش میشود. کلودفلر در مقایسه با آروان محدودیت هایی برای کاربران ایرانی دارد، برای مثال کلودفلر سروری در داخل ایران ندارد و نزدیک ترین سرور های آن در کشور های حاشیه خلیج فارس مانند امارات قرار دارند. اگر از پوستههای خارجی ترجمه شده استفاده میکنید و فونت آن را به یک فونت فارسی تغییر دادهاید، احتمالا هنوز فونتهای گوگل تعبیه شده در آن لود میشوند. اگر گشتن و پیدا کردن فایلی که این فونتها را لود میکند، برایتان دشوار است، میتوانید افزونه disable google fonts را روی وردپرستان نصب کنید.
تنظیمات افزونه Autoptimize اصلاً پیچیده نیست و بعد از فعالسازی اون با چند تب ساده برای بهینه سازی کدهای JS، CSS، HTML، تصاویر و موارد بیشتر روبرو هستید. پلاگین برای بهبود سرعت سایت وردپرس زیاده؛ ولی Litespeed cache جزء اونهاییه که به قول معروف All-In-One یا پک کامل هست. لایت اسپید کش با اختصار LSCWP از ویژگیهای بهینهسازی و کش در سطح سرور استفاده میکنه. راز تأثیر فوقالعاده افزونه Litespeed cache برای بهبود عملکرد سایت اینه که مکانیزم کش کردن تو خود وب سرور Litespeed cache قرار داره که همین موضوع باعث میشه تا نیازی به لایه پراکسی معکوس نباشه. در نتیجه استفاده از این سرویس با کاهش تعداد درخواستها برای بارگذاری محتوا، سرعت وبسایت شما را افزایش میدهد. یکی از مهمترین عوامل موفقیت یک سایت بهینه سازی سرعت سایت است، احتمالا برای شماهم پیش آمده است که وقتی با سایتی رو به رو میشوید که بارگذاری آن طول میکشد از بازدید آن منصرف میشوید.
اگر از تصاویر و ویدیوهای متفاوت استفاده کردهاید بهترست حالت lazy load یا همان بارگذاری تنبل را فعال کنید. در این روش به جای لود شدن یکباره تصاویر و ویدیوها، بارگذاری تصاویر با بخش قابل روءیت صفحه انجام میشود. یعنی هربار که کاربر به سمت پایین صفحه اسکرول کند، تصاویر آن بخش بارگذاری میشوند.این روش تاثیر خوبی در بالا بردن سرعت سایت خواهد داشت. برای فعال کردن آن میتوانید از افزونههای WP Rocket و a3 Lazy Load استفاده نمایید. همانطور که می دانید گوگل عوامل زیادی را برای رتبه دادن به سایت ها در نظر می گیرد. از عوامل مرتبط با تولید محتوای با کیفیت و مرتبط که بگذریم، عواملی که مستقیما با تجربه ی کاربری در ارتباط هستند، تاثیرگذاری زیادی دارند.
قبل از معرفی بهترین افزونه ها، بهتره یکسری مقدمات رو توضیح بدم تا خیلی خوب دستتون بیاد که عملکرد این پلاگینها چه جوریه. Pingdom میتواند پورتهای ایمیل خاص (SMTP، IMAP، POP)، خدمات شبکه (درگاههای TCP/UDP، پینگ، DNS) و وبسایتها را نظارت کند. میزان زمان صرف شده برای دانلود هر صفحه از سایت، در گزارش Crawl Stats گوگل ثبت میشود. این زمان بر حسب میلی ثانیه اندازهگیری شده و هر چقدر مدت آن کمتر باشد، در نتایج موتور جستجوگر گوگل زودتر دیده میشود. شما می توانید با استفاده از سایت ها ، نرم افزارهای تغییر فرمت یا کاهش حجم ، تصاویر خود را بهینه و کم حجم کنید برای نمونه سایت tinypng.com می تواند اندازه و حجم عکس شما را کاهش دهد. چه اعلانی معتبرتر از اعلان خود گوگل مبنی بر اینکه سرعت سایت در جایگاه آن در نتایج گوگل موثر است؟ گوگل طی پستی در وبلاگ خود بر این قضیه به طور رسمی تاکید کرد.
استفاده از سیستم کش نه تنها به کاهش زمان لازم برای بارگذاری صفحات کمک میکند، بلکه فشار زیادی را از سرورها نیز کاهش میدهد. این بهبود در سرعت و کارایی سایت، به تجربه کاربری بهتری منجر میشود و همچنین میتواند به بهینهسازی مصرف منابع سرور کمک کند. ناگفته نماند که برای یادگیری نحوه کار با بهترین ابزارهای تست سرعت وب سایتها میتوانید در دوره سئو آنلاین یا دوره سئو حضوری دی ام روم شرکت نمائید. Sematext یکی از بهترین ابزارهای تست سرعت سایت است که در میان کاربران از محبوبیت خاصی برخوردار میباشد. با استفاده از این ابزار به راحتی میتوان API و مدت زمان آپتایم وبسایتها را از مکانهای مختلف در سراسر جهان نظارت نمود. در گام اول اگر محتوایی را حذف کردید که دارای منابع تصویری و… منحصر به فرد بوده و در جای دیگری استفاده نشدهاند، آن منابع را از هاست حذف کنید تا فضای بیشتری آزاد شود.
در عوض هر تصویر را زمانی دانلود می کند که کاربر بخواهد آن را مشاهده کند. اگر عامل کندی سایت تصاویر باشد استفاده از بارگزاری تنبل کمک زیادی به بهبود سرعت سایت می کند. کدهای مسدود کننده رندر یکی دیگر از دلایل کندی بارگذاری وب سایتها میباشند؛ کدهای جاوا اسکریپت، CSS یا سایر کدهای دیگر ممکن است رندر صفحات وب را مسدود کنند و به طور مستقیما بر تجربه کاربری تأثیر گذارند. کاربران به راحتی میتوانند با استفاده از این ابزار یک بار در ماه گزارش تست سرعت سایت را همراه با نگهداری اطلاعات 30 روزه دریافت کنند. به طور کلی ابزار DareBoost وب سایتها را از چندین لوکیشن مختلف برای موبایل یا دسکتاپ مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد. این ابزار اطلاعات زیادی همچون First byte، لحظهی شروع رندر کردن صفحه و سایر موارد دیگر را به طور کامل ارائه میدهد.
بنابراین زمان بارگذاری محتوای سایت به شدت کاهش پیدا کرده و تجربه کاربری بهتری برای بازدیدکنندگان سایتتان میتوانید رقم بزنید. از طرفی دیگر همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم افزایش سرعت و بهبود تجربه کاربری خود موجب بهتر شدن رتبه سایت شما در نتایج موتورهای جستجو است. برداشت اولیه هنگام بازدید از وب سایت یک کسب و کار بسیار مهم و حیاتی است. به خاطر داشته باشید که شانس نمایش وب سایت هایی که سرعت لود بسیار پایینی در SERP گوگل دارند به شدت کم است. مهمتر از آن، مشتریان یا بازدیدکنندگان دیگر به چنین سایتهایی باز نمیگردند. در وب سایتهای تجارت الکترونیک، تاخیر یک ثانیهای منجر به کاهش 7 درصدی درآمد میگردد .
برخی از عوامل باعث کند شدن سایت و برخی از عوامل منجر به سریع شدن سایت می شوند. در اینجا عمده ترین دلایل کند شدن سایت بررسی شده و روش های مناسب برای بهبود سرعت سایت معرفی شده است. برای دستیابی به سرعت مناسب در سایت خود روش های ارائه شده را یکی یکی بررسی کنید و در صورت نیاز از آن روش بهره گیری نمایید. در نظر داشته باشید که با رعایت تمام موارد هم ممکن است سرعت سایت شما خیلی خوب نشود چون چون سرعت سایت یک موضوع نسبی است و عدد مطلقی ندارد. ترکیب و کوچک کردن فایل ها تاثیر خوبی روی بهبود سرعت سایت دارد که حتما باید از آن استفاده کنید.
نیاز است دوباره ذکر شود که اهمیت بهینه سازی سایت و افزایش سرعت سایت در این روز ها غیرقابل انکار است. بعد از اینکه مواردی که برای افزایش سرعت لود سایت و بهینه سازی سایت ذکر شد را انجام دادید، باید بررسی کنید که آیا تغییرات به درستی بر روی سایت شما اعمال شده است یا خیر. اخیرا وبسایت gtmetrix فارسی و ایرانی راه اندازی کردیم که به صورت رایگان به کاربران فارسی زبان امکان تست سرعت لود سایت رو میده و میشه از راهنمایی های فارسیش استفاده کرد. زمانی که صحبت از سرعت به میان می آید، بدون شک می توانید این افزونه را در لیست افزونه های مهم وردپرس پیدا کنید. شما باید هوشمندانه از قابلیت های درون ساخت و افزونه های مناسب آن استفاده کنید. یکی از قابلیت های مهم وردپرس که می تواند استفاده از آن را بهبود ببخشد کاربرد افزونه هایی همچون افزونه های افزایش سرعت لود سایت است.
در مقاله مقایسه Hummingbird Pro و Rocket ما این دو افزونه محبوب بهینه ساز را بررسی کرده ایم و می توانید ویژگی های بیشتری از این افزونه را مطالعه کنید. شما میتوانید با ارائۀ انواع پیشنهادات ویژه و شخصیسازی شده، افراد را به کلیک روی لینکهایتان، ترغیب کنید. از نمونههای زیر برای نوشتن CTA مناسب و افزایش نرخ کلیک برندتان، استفاده کنید. ترکیب این موارد با کلمات و جملاتی که نیازهای مخاطب شما را پوشش میدهند، میتواند مشتری را به کلیک روی لینکهایتان، ترغیب کند. علاوهبر این، بهرهگیری از کلماتی که احساس کمبود وقت، از دست دادن فرصت و فوریت را به مخاطب منتقل میکنند، در عناوین تبلیغاتی استفاده کنید. این مورد با ترغیب مشتری به هرچه سریعتر کلیک کردن روی لینک شما، موجب افزایش نرخ کلیک خواهد شد.
انتخاب وبسرور با معماری بهروز و بهینه، به تسریع پردازش درخواستهای HTTP و ارسال محتوا به مرورگرها کمک میکند. این فرآیند بهینهسازی تصاویر نه تنها تأثیر مثبتی بر سرعت بارگذاری دارد بلکه به بهبود تجربه کاربری کاربران در مصرف محتوا نیز کمک میکند. با اجرای این اقدامات، وبسایت قادر به ارائه تصاویر با کیفیت بالا و زمان بارگذاری بهینهتر خواهد بود، که به نهایت به کارایی بهتر و جذابیت بیشتر صفحات منتقل میشود. اهمیت افزایش سرعت سایت و بهینهسازی آنها به عنوان یکی از عوامل مؤثر در تجربه کاربری و موفقیت آنلاین جایگاهی مهم را گرفته است. افزایش سرعت سایت نه تنها بهبود دسترسی به اطلاعات را فراهم میکند بلکه در سئو و بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو نیز اهمیت زیادی دارد.
برای حل این مشکل در مقاله رفع خطای Inline small JavaScript و خطای inline small css به طور کامل به بررسی این مشکل رایج پرداختیم. اگر جایی به مشکل خوردید میتونید زیر همون پست سوالاتتتون رو بپرسید، در اولین فرصت جواب رو دریافت میکنید. حالا شاید بپرسید پراکسی معکوس چیه؟ پراکسی معکوس یهجور پراکسی سرور محسوب میشه، با این تفاوت که درخواستها و منابع کاربران رو از بیرون شبکه داخلی دریافت و در نهایت به یک یا چند سرور هدایت میکنه. دونستن این نکته شاید شما رو برای دانلود افزونه Litespeed cache قانع نکنه، اگه اینطوره پس با جمع بندی زیر بیشتر با این پلاگین آشنا بشید. کال تو اکشن، CTA یا فراخوان به عمل، نوعی دعوت از مخاطبان برای طی یک فرآیند خاص است که در نهایت منجر به سود کسبوکار خواهد شد.
سرعت بالای سایت یکی از عوامل مهم در سئوی سایت و افزایش رضایت کاربران است. به همین دلیل است که تمامی مدیران کسب و کارها به دنبال روشهایی برای بهبود سرعت سایت خود هستند. امیدواریم تا با بهکارگیری این روشها، دیگر دغدغهای بابت سرعت سایت نداشته باشید. همچنین برای درک عمیق مفاهیم و راهکارهای افزایش سرعت سایت، میتوانید به ویدیو جناب آقای لقمان آوند در سایت کندو مراجعه کنید. با ترکیب فایلها مانند CSS و JavaScript، میتوان تعداد درخواستها را کاهش داد و زمان لازم برای بارگذاری را بهبود بخشید.
زمانی که یک کاربر به یک صفحه خاص دسترسی مییابد، سیستم کش ابتدا بررسی میکند که آیا نسخه کش از این صفحه وجود دارد یا خیر. اگر نسخه کش موجود باشد، سایت به جای ارسال درخواست به سرور، از نسخه کش بارگیری میکند که به دلیل قرار گرفتن در حافظه، به سرعت انجام میشود. این عملیات باعث کاهش زمان بارگذاری صفحات و افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات میشود. علاوه بر این، کاهش هزینهها در زمینه نگهداری سرور و جلب ترافیک نیز از جمله مزایای سرعت لود به حساب میآید. در نتیجه، بهبود سرعت لود یک وبسایت، به عنوان یک عامل اساسی در بهبود کارایی، تجربه کاربری، و عملکرد تجاری آن اهمیت زیادی دارد. این افزونهی ساده و به دردبخور میتواند کدهای HTML، CSS و JS را بهینهسازی کرده و آنها را در جهت افزایش سرعت لود وبسایت بهینه کند.
علاوه بر این، Cloudflare میتواند ترافیک مخرب را تشخیص داده و بهطور خودکار از دسترسی آنها به سایت شما جلوگیری کند. بنابراین، بهینهسازی سرعت وبسایت نه تنها برای ارائه یک تجربه کاربری عالی بلکه برای دستیابی به موفقیت آنلاین طولانیمدت ضروری است. پروژه متن باز YSlow را میتوان ابزاری دانست که بر اساس استانداردهای یاهو طراحی شده است. این ابزار ۲۳ قانون دارد که بر اساس آن، عملکرد وب سایتهای مختلف را ارزیابی میکند. شناسایی مولفهها، جمع آوری اطلاعات مرتبط با هر مولفه و امتیاز دهی بر اساس اطلاعات گردآوری شده، مراحل اصلی این ارزیابی هستند. با این تفاوت که در WebPage Test میتوان وضعیت سایت را در موقعیتهای جغرافیایی و مرورگرهای بیشتر ارزیابی کرد.
در صورت فعال نبودن می توانید آن را خودتان فعال کنید تا سرور به صورت خودکار تمام داده های ارسالی به کاربران را فشرده سازی کند تا حجم آنها کاهش چشمگیری پیدا کند. هنگام اجرای همه سایت ها تعدادی فایل پیش نیاز دانلود می شوند که عموما از نوع جاوااسکریپت، CSS، فونت، عکس و ... این فعال ها پیش نیاز اجرای سایت هستند و مرورگر باید برای اجرای کامل سایت همه این فایل ها را دارند کند. طبیعتا مروگر باید زمانی صرف کند تا بتواند هر فایل را به صورت کامل دانلود نماید. تعداد زیاد این نوع فایل ها باعث می شود مرورگر اینترنت زمان زیادی را صرفا برای دانلود فایل های پیش نیاز صرف کند تا بتواند سایت را به صورت کامل اجرا نماید.
افزونه های وردپرس همانطور که خدمات گسترده و مناسبی را به شما ارائه می کنند می توانند باعث کند شدن سایت شوند. در مخزن افزونه های وردپرس افزونه های بسیار جذاب و کاربردی وجود دارد که نصب آنها می تواند تا حد زیادی به شما کمک کند و عملکرد وب سایت شما را بهبود بخشد. اما روی دیگر ماجرا این است که هر افزونه بخشی از توان و انرژی (منابع سخت افزاری) سرورهای سایت شما را می گیرد و صرف فعالیت های خود می کند. KeyCDN به عنوان شبکه توزیع محتوا سبب افزایش سرعت ارائه محتوا به کاربران میشود که سرعت بارگذاری وب سایتها را به طور چشمگیری افزایش خواهد داد. نه تنها کاربر که گوگل هم سایت شما را بررسی میکند که یک سری فاکتورهای اولیه را داشته باشد. چون همانطور که میدانید گوگل دوست دارد کاربرانش تجربه لذتبخشی داشته باشند.
دومین علت که خیلی مهمه اینه که کلی افزونه افزایش سرعت سایت رایگان فوق العاده وجود داره و توی همین مقاله ما بهترینهاش رو برای شما لیست کردیم. مطمئن باشید اگه وقت بذارید افزونههایی که ما در میزفا به شما معرفی کردیم رو بررسی کنید و تست کنید و نصب کنید و در نهایت ارزیابی کنید؛ میتونید یه گزینه خیلی خوب برای سایت خودتون پیدا کنید. اگه بهترین افزونه برای افزایش سرعت وبسایت وردپرس، Litespeed cache نباشه؛ قطعاً یکی از بهترینهاست. این افزونه رایگان و اوپن سورس با بیش از 800 هزار نصب فعال، با تمام افزونههای مشهور مثل یواست سئو، ووکامرس و bbPress سازگاری داره و از وردپرس چند سایته (شبکه) به خوبی پشتیبانی میکنه. همونطور که گفته شد CDN یک سرویس تحویل محتوا به کاربر هست که سرعت انتقال اطلاعات رو تا حد زیادی افزایش میده. کلودفلر Cloudflare به عنوان یکی از بهترین CDN های دنیا، علاوه بر افزایش امنیت، باعث افزایش سرعت سایت هم میشه.
در صورتی که به این استاندارد توجهی نکنید، نرخ پرش وبسایت شما افزایش پیدا کرده و کاربران خود را به مرور از دست خواهید داد. در نتیجه برای بهبود تجربه کاربری وبسایتتان، سعی در بالابردن سرعت سایتتان کنید. افزونههایی که قراره تو این مطلب بهتون معرفی کنم، هرکدوم به نوبه خودشون بهترین افزونه برای افزایش سرعت سایت وردپرس هستن و میشه اونها رو به عنوان یک پک کامل در نظر گرفت. مثلاً اینطوری نیست که یکی از افزونهها صرفاً بیاد روی بهینه سازی عکس یا کَش کردن دادههای سایت تمرکز کنه. این پلاگینها کاملاً رایگان هستند و اگه اولین بارتون هست که میخواید از افزونه بالا بردن سرعت سایت وردپرس استفاده کنید، توصیه میکنم که برای شروع کار از نسخههای پولی استفاده نکنید. وقتی با یه نگاه کلی به آمارها متوجه میشیم که حدود 40 درصد از بازدیدکنندهها، یه سایت که بیشتر از 3 ثانیه طول بکشه تا لود بشه رو ترک میکنن؟!
طبق آمارهای گوگل سرعت بارگذاری سایت یکی از مهمترین فاکتورهای رتبه بندی گوگل میباشد که تاثیر مستقیم در جذب کاربران دارد. اگر دانش برنامه نویسی و تسلط به زبان های HTML و CSS و جاوا اسکریپت دارید، می توانید برای فشرده سازی این فایل ها و افزایش سرعت لود سایت خود دست به کار شوید. اگر سایت وردپرسی دارید، می توانید از افزونه برای این کار استفاده کنید، پس با این مقاله تا بخش معرفی افزونه های کاربردی برای افزایش سرعت لود سایت وردپرسی همراه باشید. بهینهسازی و کاهش تعداد درخواستهای ارسالی به سرور، مانند ترکیب فایلها و استفاده از تکمیلکنندههای مناسب، به بهبود سرعت بارگذاری سایت کمک میکند. تعداد زیادی از درخواستهای ارسالی به سرور ممکن است زمان بارگذاری صفحات را افزایش دهد و تأثیر منفی بر تجربه کاربری داشته باشد.
کاربران اینترنتی هر لحظه به دنبال سرعت بیشتر برای انجام امور خود و دسترسی به اطلاعات هستند. دیگر دوران اینترنت لاک پشتی Dial up به سر آمده و روز به روز از نسلهای جدید اینترنت همچون ۵G رونمایی میشود. هر دو این عوامل در نتیجه منجر به افزایش و بهبود رنک شما در نتایج گوگل خواهد شد، اما به شرطی که همه موارد مهم و تاثیرگذار را انجام داده باشید. این صفحات شامل تصاویر، المان ها، کدها و دیگر اطلاعاتی هستند که نقش مهمی در سرعت لود و بارگذاری آن صفحه دارند. اگر سایت وردپرسی دارید احتمالا پایگاه داده شما به دلیل پیش نویس های ذخیره شده ، ویرایش ها ، غیرفعال کردن افزونه ها و… دارای فایل های اضافی و متعددی است. WP Optimize یک افزونه فوق العاده است که به طور معمول همه فایل هایی که نیازی به آن ندارید را حذف می کند.
دقت کنید با اینکه میتوان فایلهای چندرسانهای را به طور مستقیم روی هاست آپلود کرد، اما این کار فشار زیادی را به هاست وارد میکند. بنابراین سرعت لود صفحات سایت را کاهش داده و باعث نارضایتی کاربران میشود. همچنین علاوه بر کاهش سرعت سایت، میزان پهنای باند بیشتری را مصرف کرده و در صورت اتمام باید هزینه اضافی پرداخت کنید. انتخاب وبسرور با عملکرد سریع و بهروز، تأثیر زیادی در سرعت بارگذاری صفحات دارد. وبسرور، عامل اساسی در ارائه محتواها و پاسخ به درخواستهای کاربران است و عملکرد آن تأثیر بسزایی در تجربه کاربری و سرعت بارگذاری صفحات دارد.
افزونه ها، همانگونه که به شما ویژگی های جدیدی را ارائه می کنند، می توانند باعث کاهش سرعت سایت شما شوند. هر افزونه برای اجرا مقداری از منابع سرور و هاست سایت شما را درگیر خواهد کرد که در نهایت باعث افت کیفیت سایت شما خواهد شد. کش کردن محتوا و فایل های سایت شما باعث می شود تا فایل های تکراری بعد از اولین بازدید کاربر از سایت شما، در سیستم وی ذخیره شده و با بازدید های متوالی، فایل ها به جای سرور از سیستم کاربر لود شود. در صورت استفاده از CDN، نیازی به فعالسازی کش از سمت سایت و سرور خود نخواهید داشت. در اکثر سایت ها عکس های زیادی وجود دارد که بهینه نبودن آن ها سرعت لود وب سایت را بسیار کاهش خواهد داد.
عملکرد لود تنبل اینجوریه که بارگذاری محتوای پایین صفحات که هنوز اسکرول نشده رو به زمانی موکول میکنه که کاربر وارد اون بخش از صفحه میشه. اکثر پلاگین های خوب افزایش سرعت سایت وردپرس از این قابلیت استفاده میکنن. در مطلب لود تنبل یا lazy loading خیلی خوب این مبحث باز شده و چند تا افزونه کاربردی که همین کار رو روی وبسایت شما انجام میدن معرفی شده. صرفهجویی در زمان و هزینهاستفاده از هوش مصنوعی در طراحی بنر فروشگاهی به کسبوکارها این امکان را میدهد که به سرعت و با هزینه کمتر بنرهای جذاب و مؤثر طراحی کنند. این ابزارها معمولاً کاربرپسند هستند و نیازی به تخصص طراحی گرافیک ندارند.2.
https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/